top of page
_DSC6836-2.jpg

Amit a csülökről tudni kell! 

- Belül puha, kívül ropog, éhes hasad ezért korog. Mi az?

- A Polgármester csülök.

 1986-ban, amikor éttermünket megnyitottuk, a csülöknek már számos elkészítési módja létezett, mi azonban valami újat szerettünk volna alkotni. A csülköt, ami csak a miénk és aminek mindenki a hírére jár. Így sok-sok fõzés, sütés, fûszerezés, próbakóstolás után megszületett a specialitásunk.

A Polgármester csülköt páclében elõpároljuk majd hirtelen kisütjük, így kívül ropogós lesz belül pedig finom puha marad.

Az új recept meghozta a várt eredményt. Elismerést, hírnevet szerzett konyhánknak és sok vendéget csalogatott éttermünkbe itthonról és messze földrõl egyaránt.

Nagyétkûeknek bátran ajánljuk. Kisebb étvágyúaknak valakivel osztozva. Diétázóknak köret nélkül, vegetáriánusoknak csalós böjti  napon. Ha nálunk járnak, mindenképp kóstolják meg!

Specialitásunkat minden szerdán akciós áron kínáljuk.

Ha szerda, akkor csülöknap!

bottom of page